Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pátek 5. října 2012

Zhaitan the elder dragon

Od prvních krůčků roste váš osobní příběh v GW2. Čeká vás mnoho rozhodnutí, mnoho cest. A vy tušíte, že jednou se musíte postavit draku. Zhaitan the Elder Dragon musí zemřít...

 Narozdíl od všech předešlých úkolů vašeho osobního příběhu, tento finální nepůjde splnil sólo (vyzkoušeno na vlastní kůži). S partou dobrodruhů se vydejte na Prokleté pobřeží (lokace Cursed Shore) a tam vyhledejte dungeon Arah. Může se však stát, že vstup do dungeonu bude uzavřen. Je totiž nutné předem splnit celou sérii úkolů na mapě a postupně dobýt a zajistit všechny waypointy. Vstup do Arahu bude umožněn pouze tvrdou silou proti Zhaitanovým nemrtvým armádám tzv. Risen (Pozvednutým z bizardních ruin nejstaršího lidského království Orr).
V dungeonu Arah (story mode) pak vaše družina zprovozní bitevní vzducholoď. Její vnitřek svou atmosférou připomíná knihy Julese Verna (původem francouzský autor považovaný za jednoho ze zakladatelů sci-fi literatury, např. romány: 20 tisíc mil pod mořem,  Vzducholodí kolem světa, Vynález zkázy atd.)

Na palubě bitevní vzducholodi pak prolétáte neuvěřitelnými lokacemi pohřbeného království Orr, hlídaného zástupy nemrtvých - Risen. Gigantičtí obří veterání po vás natahují spáry  skrze zelenavou mlhu, paluba je neustále pod útokem a okolo krouží nižší dračí ještěři - každý z nich větší než sama vzducholoď.  Ještě že jsou kanóny funkční.

Poté je potřeba vyčistit přistávací plochu pro další vzducholodě. Kromě obvyklých nepřátel se vám do cesty postaví i jeden mluvka - Zhaitanova ústa, tak si důkladně pohovořte !
 
 V následném vzdušném souboji již půjde o vše. Bohužel vaše vzducholoď je vážně požkozena. V okamžiku beznaděje husté mraky rozhrne válečný megastroj - největší vzducholoď, kterou řídí váš přítel (NPC) - Logan Thackeray  - jeden ze členů slavné družiny Destiny's Edge. Rychle si přestupte, ta pravá epická sranda teprve začíná!
Nemohu popisovat včechny strasti a úskalí vzdušné superbitvy s draky a nemrtvými. Nakonec se právě vaší vzducholodi postaví sám Zhaitan, starobilý drak, toužící podmanit si svět (Při prvním přeletu vlastním tělem rozerve příď vzducholodi ...). Dojde i na Asurský megakanón, chopte se zbraně, cím těžší, tím lepší. Zkázka Zhaitana se blíží ...
Drak je mrtev a v pevnosti Trinity propukají oslavy, vzduchem poletují barevné papítky a vám se klaní warmasteři i prostí vojáci. Obklopen hvězdnou družinou (známou z Guild Wars 1) Destiny's Edge: Caithe, Eir Stegalkin a Garm, Logan Thackeray, Rytlock Brimstone, Snaff a Zojja, vám to určitě sluší...
 
Zajímavosti:
  • Zhaitan je jméno přisuzované trpasličími legendami starobilým drakům z Orru. Lehkou přesmyčkou dostaneme Shaitan - arabské jméno pro Satana.
  • Zhaitan je jediný Elder Dragon se kterým hráči GW2 mohou změřit síly od začátku vydání hry.
  • Zhaitanovo tělo je složeno z těl dalších draků, nikdo neví jak je to možné, avšak efekt to má hrůzostrašný ...
  • Celý osobní příběh v GW2 je pro vaši postavu unikátní (díky mnohým rozcestím) a dosahuje epických rozměrů, za které by se nemusela stydět leckterá offline hra. Určitě si ho splňte, obzvlášť když přibudou nové odměny!
  • A nezapomeňte - Zhaitan je mrtev. Tuto noc se nebojte ! (Fear not this night).
Ninjagon - Necromancer

Žádné komentáře: